Nacionalni park Kornati u Vukovaru

0
2414
Djelatnici JU NP Kornati u Vukovaru

Djelatnici Javne ustanove Nacionalni park Kornati protekli su vikend bili u posjetu Vukovaru. Tijekom svog boravka u gradu heroju sudjelovali su na radionici u organizaciji Javne ustanove Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar.

Na Memorijalnom groblju žrtava Domovinskog rata i Spomen obilježju na mjestu masovne grobnice na Ovčari, djelatnici NP-a predvođeni svojim ravnateljem Josipom Zanzom položili su vijence i zapalili svijeće u spomen na branitelje i civile poginule u obrani Vukovara. U pratnji brigadira Petra Ćavara posjetili su još i Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Memorijalni centar Domovinskog rata, Mjesto sjećanja – Vukovarska bolnica 1991., Spomen obilježje Vodotoranj, Gradski muzej Vukovar te Muzej vučedolske kulture.

Osim obilaska memorijalnih lokaliteta i muzeja, djelatnici su posjetili i Državnu ergelu Đakovo i Park prirode Kopački rit. Tijekom boravka u Vukovaru uručili su Humanitarnoj udruzi „Duga“ donaciju u hrani za korisnike Socijalne samoposluge.

Evo i fotogalerije:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here