Ulaganje u budućnost – Općina Tisno stipendira sve redovne studente

0
1907
Stipendisti Općine Tisno (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Svi studenti viših godina studija s područja Općine Tisno koji ne ponavljaju godinu, zajedno s 20-ak brucoša, danas su s Općinom Tisno potpisali ugovore o stipendiranju. Potpore u iznosu od 700 kuna mjesečno dobilo je 70 studenata što će Općinu koštati nešto više od pola milijuna kuna.

U ime Općine ugovore su potpisali načelnik Ivan Klarin i njegov zamjenik Miljenko Meštrov, koji su stipendistima čestitali i zaželjeli im uspješan nastavak školovanja.

– Vaš studij je uspjeh koji veseli kako vas svakoga pojedinačno, tako i sve nas. Općina je ove godine odlučila proširiti krug stipendista i brojka se popela do 70. Značajan je to iznos za naš proračun, ali smatramo da je to vrlo kvalitetno utrošen novac. Nadam se da ćete se svi vi kao iznimno pametni mladi ljudi nakon studija vratiti u svoju sredinu i tu nastaviti živjeti i raditi. Dok vi učite, mi ćemo nastojati stvoriti okruženje u kojem ćete moći svoje znanje jednog dana upotrijebiti na najbolji način – rekao je Klarin studentima zaželjevši im puno uspjeha u studiranju, ali i opuštanja i zabave prije nego se posvete svojim karijerama.

Popis studenata koji su dobili stipendije možete vidjeti OVDJE, a evo i fotogalerije: 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here