Vijećnici HDZ-a bojkotirali svečanu sjednicu Općinskog vijeća Tisnog

0
2235
Ilustracija (Foto: HDZ Općine Tisno)

U današnjoj svečanoj sjednici Općinskog vijeća Tisnog održanoj u povodu Dana Općine i blagdana njenog nebeskog zaštitnika sv. Martina nisu sudjelovali vijećnici HDZ-a. Razlog njihova nedolaska je odluka načelnika Ivana Klarina (SDP) da se na sjednicu ne pozove šibensko-kninski župan Goran Pauk (HDZ).

Svoj potez su obrazložili u priopćenju za javnost koje prenosimo u cijelosti, bez intervencija i kraćenja:

Nastavno na jučerašnju objavu pojedinih portala o tome kako  župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk nije poželjan gost u Općini Tisno te da nije dobio pozivnicu za svečanu sjednicu i proslavu svetog Martina zaštitnika Općine Tisno smatrali smo za nužno reagirati i ograditi se od ovakvih izjava.

S obzirom da kao vijećnici Općinskog vijeća Općine Tisno ne dijelimo mišljenje općinskog načelnika te da nam je krajnje neprihvatljivo i s političke i s ljudske strane dijeliti državne dužnosnike i uzvanike na poželjne i nepoželjne, mi smo odlučili ne sudjelovati na takvoj sjednici.

Ne želimo biti dio političkih igara načelnika Klarina i smatramo da je naša Općina uvijek bila gostoljubiva i otvorenih vrata svima koji su je željeli posjetiti i u tu boraviti.

Kao vijećnici, sudjelovat ćemo na svetoj misi i u  molitvi i veselju proslaviti naš blagdan, a načelniku ostavljamo  zadovoljstvo pretvaranja svečane sjednice u svoj vlastiti privatni show.

Također, ovim putem čestitamo žiteljima Općine Tisno blagdan Svetog Martina, a posebne čestitke upućujemo svim nagrađenim mještanima Općine Tisno – stoji u priopćenju koje zajednički potpisuju Vijećnici Općinskog vijeća Općine Tisno Zoran Bokan, Nevio Bilan, Jelena Obratov i Damir Vodanov.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here