Pirovac: Još danas traju prijave za jednodnevni izlet na Interliber – javite se u ured Turističke zajednice Pirovac

0
2218

Povodom mjeseca hrvatske knjige Turistička zajednica Pirovac organizira jednodnevni izlet na sajam knjige u Zagreb – INTERLIBER.

Na ovaj potez odlučili su se, kako kažu u uredu Turističke zajednice Pirovac, kako bi omogućili članovima turističke zajednice pronalaženje stručne literature vezane uz njihov uži ili širi interes.

– Ovo je prva godina da organiziramo izlet ovakvog tipa, a nadam se da će zaživjeti i u narednim godinama. Ovim izletom želimo doprinijeti kvaliteti pružanja usluga u turizmu kroz samoedukaciju. No, moram napomenuti, nije nužno da se prijave samo osobe iz turističkog sektora. Vjerujem da poticanjem kulture i samoedukacije, ali i čitanja općenito kroz participaciju u toj kulturi efekt prožima sve njene sudionike – kaže za Rudinapress Igor Meić, direktor Turističke zajednice Pirovac i organizator ovog izleta.

Spomenimo, prijave za jednodnevni izlet na sajam knjige Interliber u Zagrebu završavaju danas radi rezervacije autobusa.

– Danas ćemo vidjeti koliki je konačan broj prijavljenih i hoće li biti potrebe za velikim ili malim autobusom. Za sad smo zadovoljni odazivom – dodaje Meić.

Napomenimo, polazak na sajam knjige Interliber u Zagrebu je 12. studenog (subota) u 07 sati ispred ureda Turističke zajednice Pirovac, dok je planirani povratak u Pirovac oko 17 sati. Participacija iznosi 50 kuna, a ulaz na sajam je besplatan.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here