Novi promo film: Ljepote Općine Murter-Kornati putuju na sajmove

0
4379
Murter (Foto: FB, Turistička zajednica Općine Murter Kornati)

Ovih je dana na službenom Facebook profilu Općine Murter-Kornati osvanuo promo film prekrasnih kadrova. Pitali smo se o čemu se doista radi i tko je zaslužan? Odgovore smo dobili u Turističkoj zajednici Općine Murter Kornati.

– Općina je prva pustila naš promo film na svojim službenim stranicama, a radi se o novom promo filmu koji je izradila Turistička zajednica Općine Murter-Kornati. Posebno smo zadovoljni jer ćemo ove naše ljepote moći putem ovog filma prikazati i na svim europskim sajmovima koje ćemo posjetiti tijekom zime ove, ali i proljeća slijedeće godine – kaže nam Šime Ježina, direktor murterske turističke zajednice.

Ovaj promo film i još brojni drugi koji su tek u planu bit će postavljeni i na novu web stranicu Turističke zajednice koja je u izradi i uskoro će biti lansirana.

– U planu nam je zajedno s Općinom nastaviti izradu daljnjih promotivnih filmova s ciljanom tematikom. Htjeli bismo razraditi još teme poput aktivnog turizma u nas kao i gastro turizma. Ciljana skupina su potencijalni turisti koje želimo privući da posjete naš Murter, ali i svi oni kojima su potrebne informacije o samom mjestu – dodaje Ježina.

Film su snimili Mario Romulić i Dražen Stojčić, Romulić & Stojčić multimedia studio iz Osijeka. Uz njega su napravili još nekoliko “teasera” koji će biti naknadno pušteni.

Promo film u trajanju od tri minute možete pogledati u nastavku.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here