Narodna koalicija u Tisnom najavila pet mandata u 9. izbornoj jedinici

0
2459
Ranko Ostojić 'za peticu narodne koalicije u 9. izbornoj jedinici' (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Posljednjeg dana predizborne kampanje Narodna koalicija upriličila je na Jazini u Tisnom predstavljanje svojih kandidata u 9. izbornoj jedinici.

– Tog 11. rujna nemojte pogriješiti. Potražite na listiću listu broj 11. To je Narodna koalicija, velika koalicija, pobjednička koalicija ovih izbora. Ovdje u 9. izbornoj jedinici moramo biti odlični, moramo dobiti peticu, odnosno osvojiti najmanje pet saborskih mandata.  Ako to napravimo mi u 9. izbornoj jedinici, onda smo izbore dobili – rekao je u svom obraćanju pred nekoliko stotina članova SDP-a, HNS-a, HSS-a, HSU-a i simpatizera Ranko Ostojić, prvi na listi Narodne koalicije u 9. izbornoj jedinici.

– Argumente imamo, a to su znanje, znanje i znanje. To je ono što nam treba da ova zemlja ide naprijed. Pokušali su to zaustaviti, ali mi ćemo ćemo ih spriječiti u zamisli tako šo će koalicija SDP-a, HNS-a, HSS-a i HSU-a pobijediti – rekao je Ostojić najavljujući kako će ova koalicija po pobjedi ulaganje u znanje s 0,5 posto BDP-a povećati na dva posto.
 Ostojić je za danas najavio još predizborne skupove u Vodicama i Zadru, ali je najavio i kako će Tisno i Ivan Klarin nakon izbora biti domaćini proslave pobjede Narodne koalicije.
 – Nikakvog opuštanja nema do zadnjeg momenta.  Do nedjelje navečer morate napraviti ono isto što ste napravili na zadnjim izborima, a to je da HDZ kaže da smo im mi ukrali izbore. To želim čuti, a kad kažu da smo im ukrali izbore to znači samo da su spriječeni da ukradu – rekao je Ostojić.

Ivan Klarin, treći na listi Narodne koalicije u 9. izbornoj jedinici, najavio je kako će se nakon izbora Hrvatska napokon okrenuti raspravama o budućnosti naše djece, a ne o ratovanju naših djedova. – U nedjelju su izbori koji određuju budućnost naše zemlje. Na vlast je posljednji put došla ekipa koja je u samo devet mjeseci pokazala kako se može sve uništiti i zemlju odvesti na put nestabilnosti. Nemojmo se zavaravati. Jedan čovjek, Andrej Plenković ne čini HDZ. Pokušali su se njime umiti, ali to ne ide. HDZ i Most su ostali isti, oni su prevara, koju smo već jednom iskusili i ne dopustimo im da nas opet prevare – poručio je Klarin.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here