U Betini i Murteru koncerti, u Tisnom Fešta Zapadne Gomilice

0
3070
Dalmatino & Darko

Ljeto još nije gotovo, ni kalendarski ni što se tiče koncerata. Događanja na otoku večeras ne fali.

U Betini na pozornici kod crkve sv. Frane očekuje nas još jedna nastupit će ženski glazbeni ansambl Echo Crescit MLXVI. Ovaj program ‘Ljetnih večeri kod crkve sv. Frane’ počinje u 21 sat.

U Murteru večeras nastupa anambl Dalmatino & Darko. Koncert će se održati na trgu Rudina s početkom u 20.30 sati.

U Tisnom je večeras s početkom u 20 sati na rasporedu Fešta Zapadne Gomilice. Na ‘Širokom’ na Gomilici skupina mještana pod pokroviteljstvom Turističke zajednice i sponzora prvi puta u povijesti organiziraju feštu ove tišnjanske četvrti. Nastupa grupa Dalmatino, a organizatori će prirediti srdele s roštilja i piće.

– Je,  zove se Fešta Zapadne Gomilice, zbog lokacije na kojoj se održava, ali pozvani su i stanovnici Istočne Gomilice, Rata, Sela, Broščice, Luke, Pogarme, Banja i drugih tišnjanskih četvrti i svih okolnih mjesta, kao i svi njihovi gosti, putnici namjernici i svi ljudi dobre volje željni druženja i zabave – rekao nam je Hrvoje Čorkalo Hrčo, jedan od glavnih inicijatora ove fešte.

– Ovo je prva Fešta Zapadne Gomilice u povijesti. Priznajemo da nemamo puno iskustva u priređivanju ovakvih događaja, ali ohladiti piće i napraviti roštilj znamo, a za ostalo će se pobrinuti Dalmatino – dodaje Hrčo.

Dalmatino1

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here