Rujan: Ljetne manifestacije jenjavaju – u Jezerima nogomet, u Betini jedrenje

0
1406

Prvi je dan mjeseca rujna; mjeseca u kojemu ćemo ispratiti ljeto i dočekati jesen. Iako su godišnji odmori iza većine, počinje školska godina, a dani postaju sve kraći, mnogi će reći da im je, zbog svojih mirisa i boja te uživanja u plodovima rada koji je trajao preko cijele godine, rujan omiljeni mjesec.

Kako turisti, tako i ljetne manifestacije polako jenjavanju na našem području, stoga za danas imamo samo dva događanja, jedan u Betini, a drugi u Jezerima.

U Betini je danas naime, na rasporedu zadnji plov u flotnom dijelu natjecanja na Otvorenom prvenstvu Hrvatske za kadete u jedrenju. Nakon završnog plova, za jedriličare koji su se natjecali u klasama Optimist, Laser 4.7 i Techno 293, bit će održana svečana podjela medalja i pehara. Medalje državnim prvacima će večeras, oko 19 sati podijeliti načelnik Općine Tisno, Ivan Klarin.
Odličja će se dijeliti za osvojeno 1., 2. i 3. mjesto za sveukupno ostvaren rezultat po klasama, te u kategorijama “djevojčice do 12 godina” i “dječaci do 12 godina”.

U Jezerima, na nogometnom terenu MNK Jezera, traje 11. Malonogometni noćni turnir Jezera 2016. Večeras je na rasporedu četvrtfinale. S početkom u 21.30 sati utakmicu će odigrati ekipa MNK Crnica protiv ekipe Kremik servis, dok će u 22.30 sati na teren stupiti ekipa MNK Jezera protiv ekipe MNK Fortuna Drage.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here