U Tisnom Guitar Duo, u Jezerima nogomet, u Betini defile jedriličara i Top Show Band Cabaret, a u Murteru Ultima i Rogonja

0
1855

U Tisnom je večeras na rasporedu gitaristički duo, točnije Mate Skračić i Ivan Korunić. Murter Guitar Duo, Tišnjane i njihove goste zabavljat će u tamošnjem Caffe baru Kasiopeja. Početak glazbene večeri je u 22 sata.

U Jezerima se nastavlja 11. noćni malonogometni turnir. Podsjetimo, na ovogodišnjem turniru igra dvadeset momčadi, a večeras su na rasporedu
MNK Crnica koja će igrati protiv West Hama ili Cigla boysa, ovisno o današnjem rezultatu. Početak je u 20.30 sati na nogometnom igralištu MNK Jezera. U 21.30 sati malonogometnu utakmicu odigrat će MNK Murter protiv Kiše metaka iz Jezera. Turnir traje do 02. rujna.

U Betini je večeras na rasporedu službeno svečano otvaranje prvenstva Hrvatske u jedrenju za kadete. Početak protokolarnog dijela je u 19.30 sati, dok će ležerniji dio početi oko 21 sat uz garantiranu zabavu Top Show Band Cabareta. Betinski Trg na moru večeras će biti centralno mjesto svih događanja.

U Murteru je večeras na rasporedu komedija Rogonja, kazališta Virko. Početak zabavne večeri u sklopu “Murtalija” je u 20.30 sati u tamošnjoj kinodvorani, dok će na Trgu Rudina Murterini i njihovi gosti moći uživati u glazbenim zvucima benda Ultima. Koncert počinje u 21 sat.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here