Petak: Brojna događanja na otoku Murteru i u Pirovcu

0
2241
Valerio i Neno (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Vikend pred nama donosi brojna događanja na otoku Murteru i u Pirovcu. Vjerujemo da će mnogi od vas pronaći nešto za sebe, tim više što se bura u potpunosti smirila i temperature su ponovno one ljetne. Popodne je definitivno za iskoristiti na otvorenom, pogotovo na moru, a za navečer donosimo pregled događanja u Tisnom, Jezerima, Murteru i Pirovcu.

U Tisnom je večeras, 26. kolovoza na rasporedu promenada dvojca, Nene i Valerija. Početak promenade je u 21.30 sati na tišnjanskom Trgu Rudina.
U Jezerima, u Kulturno pastoralnom centru Baganelovica, večeras je na rasporedu crtani film 101 Dalmatinac. Početak je u 20 sati. Također u Jezerima, večeras se nastavlja malonogometni turnir na nogometnom igralištu MNK Jezera koji traje do 02. rujna.
Murter je za večeras pripremio tradicionalnu manifestaciju ‘Noć Colentuma’ koja će početi u 20 sati. Večerašnja manifestacija odvijat će se na djelomično istraženom arheološkom nalazištu, antičkoj Gradini, a ne kao prijašnjih godina u centru Murtera. Riječ je o lokaciji kod mjesnog groblja, iza INA-ine benzinske postaje i marine Hramina, odakle kreće povorka. Da ne bi bilo zabune oko lokacije, prije početka ‘Noći Colentuma’ dva konjanika u rimskim opravama po središtu Murtera će dijeliti letke i karte Colentuma.
Turistička zajednica Pirovac priprema još jednu glazbenu groznicu petkom koja je zakazana za 21.30 sati u centru mjesta.

101 Dalmatinac

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here