Najava: U Tisnom i Murteru klapa, u Jezerima folklor

0
1620

Iz Turističke zajednice Općine Tisno najavljuju večerašnju manifestaciju. Naime, na rasporedu je koncert klape Barone na tišnjanskom Trgu Rudina. Početak je u 21 sat. Ukoliko bura pojača do večeri i vremenski uvjeti budu znatno lošiji no sada, koncert će se odgoditi. – O tome ćete biti obaviješteni na vrijeme – napominju u uredu Turističke zajednice Općine Tisno.

Ponedjeljak u Jezerima donosi lijepu folklornu večer. Kako doznajemo od organizatora, večeras je na rasporedu manifestacija pod nazivom „Bal u našoj vali“. S početkom u 21 sat na Trgu Jezerana nastupaju KUD Zora iz Betine, KUD Koralj Zlarin, KUD Pakoštane i domaćini KUD Koledišće Jezera.

Iz Turističke zajednice Općine Murter Kornati najavljuju Sajam domaćih proizvoda koji počinje danas, 22. kolovoza, a trajat će sve do četvrtka, 25. kolovoza. Posjetitelji će imati prilike guštati u domaćim proizvodima petnaestak izlagača na Novoj rivi u Murteru. Večeras je u Murteru također na rasporedu koncert kod Crkve Sv. Roka. Koncert će održati klapa Mela iz Murtera s početkom u 20.30 sati. Ulaz je slobodan.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here