FOTOGALERIJA: Dvostruki koncert na fešti u Tisnom – Đani Stipaničev nastupio kao ‘predgrupa’ Petru Graši

0
3813
Petar Grašo, arhivska fotografija (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Tisno je sinoć imalo feštu s čak dva velika koncerta. Na pozornici na Rudini su uz pratnju pijanistice Gordane Pavić nastupali  Đani Stipaničev i Nera Gojanović, a poslije njih Petar Grašo s bendom.

Dvostruki koncert i tišnjanska fešta, u organizaciji Turističke zajednice i Udruge Tišnjanski tovar, maksimalno su uspjeli, ako je suditi po brojnosti i reakcijama publike. Kazališni tenorbariton, zvijezda domaćih rock opera i mjuzikala Đani Stipaničev i operna pjevačica Nera Gojanović skladno su izmjenjivali glazbene brojeve, a neke su izvodili zajedno. Oboje su na vrlo snažan i upečatljiv način interpretirali izbor najljepših hrvatskih i svjetskih evergreena, a koncert je vrhunac doživio duetima ‘Amigos para siempre’ i ‘Con te partiro’. Izvrsno su od publike bile prihvaćene ‘Stine’ Zdenka Runjića i ‘New York, New York’ koje je Gordana Pavić samostalno izvela na glasoviru.

Đani Stipaničev odjavio je nastup šaleći se kako je njemu, Neri Gojanović i Gordani Pavić bilo drago da su bili predgrupa Petru Graši, na čijem se konceru pred pozornicom, očekivano, stvorila još veća gužva. Nakon snažnog nastupa Đanija i Nere, Grašo se ipak dobro snašao sa svojim lakšim repertoarom. Publika ga je izvrsno prihvatila i zajedno s njim otpjevala sve njegove hitove.

No, Grašo u Tisnom očito nema sreće. Njegov koncert, koji se trebao održati nakon Međunarodne trke tovarov 10. kolovoza, odgođen je zbog kiše, a sinoćnji je trajao nešto kraće nego je planirano zbog prometne nesreće koja se u 0.11 sati dogodila nekoliko desetaka metara od pozornice.

Kako je izgledao dvostruki koncert pogledajte u fotogaleriji:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here