Jezera: Djeca oduševila mnogobrojnu publiku

0
2216
Dječji glazbeni festival u Jezerima (Foto: Rudinapress/Sanja Henjak)

Glazbeni program u Jezerima jučer je upotpunjen Dječjim glazbenim festivalom.

Kako su kazale i same male voditeljice, djeci je tijekom ljeta na umu samo jedno – more i plaža. Ovaj festival tako je itekako poželjan sadržaj za vrijeme trajanja ljetnih praznika. Program su otvorili polaznici Dječjeg vrtića Ribica i učenici prvog razreda osnovne škole, a potom su u narodnim nošnjama zaplesali oni najmlađi.

Za baštinu ovoga kraja prema viđenome, nema brige. Ima onih koji će ju s ponosom nastaviti.

Potom su započele izvedbe mladih pjevačica i pjevača. Bilo je tu domaćih i stranih hitova, navijačkih pjesmi… Posebno možemo izdvojiti sjajnu mladu violončelisticu Ninu Luciju Perina, ali i gosta iznenađenja – Marina Bulića. Podsjetimo, Marin Bulić jedan je od dvadeset malih pjevača koji je prošle godine ušao u finale popularnog RTL-ovog dječjeg glazbenog showa „Zvjezdice“.

Organizatori kažu kako je ovo uistinu predivna večer, zadovoljni su odrađenim, a najveće zadovoljstvo predstavljaju im ozarena i nasmiješena lica djece, koja kako kažu, žive za ovaj jezerski festival.

Nakon što su jučerašnje jezerske zvjezdice otpjevale svoje pripremljene pjesme, na pozornici su im svečano uručene diplome za sudjelovanje kao i prigodne nagrade koje je pripremila Turistička zajednica Jezera.

U glazbenoj večeri uistinu se uživalo, a tome svjedoče nasmijana lica posjetitelja.
Više pogledajte u fotogaleriji:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here