Tisno najavljuje spektakularnu večer, dok je u ostalim mjestima večeras malo mirnije

0
1762
U trenucima slave (Foto: H. Pavić)

Nadamo se da ste spremni za večeras jer je pred nama, po svemu sudeći, jedna vrhunska fešta u Tisnom. Naime, na rasporedu je jedanaesta po redu „Međunarodna trka tovarov“. Staza se podmazuje i glanca, kako kažu organizatori, finalne pripreme su u tijeku, tovari nestrpljivi, a jahači pripravni.

„Međunarodna trka tovarov“ održat će se večeras na kultnom trkalištu u Tisnom na Trgu Rudina s početkom u 21 sat nakon svečanog defilea kroz mjesto, koji kao i svake godine polazi iz Vile s početkom u 20.30 sati.
Večer će biti upotpunjena raznim zabavnim sadržajima i lutrijom s bogatim i privlačnim nagradama.
Vrhunac večeri će biti spektakularni vatromet nakon proglašenja pobjednika trke, te glazbeno-zabavni nastup još spektakularnijeg Petra Graše.

Iz Turističke zajednice Jezera najavljuju promjenu datuma održavanja Dječjeg pjevačkog festivala zakazanog za današnji dan. Upravo zbog „Međunarodne trke tovarov“ u Tisnom, Jezerani su odlučili pomaknuti datum tako da i njihovi mještani mogu prisustvovati tišnjanskoj fešti. Naime, Dječji pjevački festival u Jezerima održat će se 13. kolovoza s početkom u 20.30 sati.

U Murteru nastavljaju s koncertima na predivnoj lokaciji kod crkve Sv. Roka. Večeras će koncert održati Borna Erceg i Jelena Pletikosa s početkom u 21 sat.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here