Večeras: Ribarska večer, koncerti puhačkih orkestara, Nera i Gordana, Neno i Valerio… i vatromet

0
1749
Nera Gojanović i Gordana Pavić u Baganelovici (Foto: Rudinapress/H. Pavić)
U središtu Pirovca večeras se odvija jedna od turistima najdražih manifestacija – Ribarska večer. S početkom u 21 sat pirovački ribari iznose roštilje s kojih će po popularnim cijenama nuditi srdelu i drugu ribu, točit će se vino, a s pozornice će ugođaj upotpuniti nastup klape Bracera iz Vodica. Također u središtu Pirovca, s terase restorana Malo misto, večeras će koncert održati Puhački orkestar Pirovac.
U Murteru će u crkvi sv. Roka nastupiti Ana Lakić na flauti i Josipa Hudaček (Vujčić) na glasoviru (Životopis i program koncerta). U Betini  se od 18.30 sati na Mulu nastavlja dječja radionica povodom Dana brganje, gdje djeca imaju priliku učiti o školjkama hrvatskog podmorja i crtati ih, dok se u Baganelovici u Jezerima također s početkom u 18.30 nastavlja foto radionica ‘Svijet u bojama’.
Koncertima Puhačkog orkestra KUD-a Hartić, te mezzosopranistice Nere Gojanović i pijanistice Gordane Pavić u Tisnom večeras počinje proslava Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatstskih branitelja i 21. obljetnice vojno-redarstve akcije Oluja. Koncerti se održavaju s početkom u 22 sata kod i u crkvici sv. Roka. Također večeras, s početkom u 22.30 sati u na Rudini u Tisnom će svirati i pjevati Neno i Valerio. U 24.00 sata Dan pobjede označit će se vatrometom.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here