Od 02. do 06. kolovoza fotoradionica „Svijet u bojama“ u Jezerima

0
1946

Fotoradionica „Svijet u bojama“ koja će se početkom kolovoza održavati u Jezerima, namijenjena je mladima od 12 do 18 godina, ali i svima odraslima koji žele naučiti fotografirati ili pak samo usavršiti svoju tehniku fotografiranja.

Kako doznajemo od organizatora, Narodne knjižnice i čitaonice Tisno, u tijeku su prijave za spomenutu radionicu. Sve što je potrebno jest javiti se na broj mobitela 091 574 2343, voditeljici fotoradionice Sanji Grgić Ćurić ili u prostorije Narodne knjižnice i čitaonice Tisno.

Za fotoradionicu potrebno je imati fotoaparat ili malo bolji mobitel, ali naravno i dobru volju za učenjem.

„Pošto radionica traje pet dana, prvih tri dana održat ćemo teorijsku radionicu, a zadnja dva dana ćemo fotkati, tako da nam ostane u globalu sedam, osam sati praktičnog dijela radionice. Nakon fotkanja, uvijek imamo običaj sjesti pred laptop i s polaznicima radionice prokomentirati odrađeno, tko je što snimio, kako, što je u redu, što ne valja. Zadnji dan odabiremo od svakog polaznika radionice po tri, četiri fotke i napravimo malu izložbu“, kaže za Rudinapress voditeljica fotoradionice Sanja Grgić Ćurić.

Spomenimo, izložba fotografija polaznika fotoradionice u Jezerima održat će se 6. kolovoza u Kulturno pastoralnom centru Baganelovica, a ako dođe do kakvih promjena o tome ćemo vas naknadno informirati.

Na pitanje što će sve polaznici imati prilike uhvatiti sa svojim fotoaparatima, Grgić Ćurić kaže: „puno je tu lijepih situacija u danu koje se mogu uloviti u kadar, počevši od izlaska sunca detalja s plaže, brodova, jedrilica, prirode, maslinika, mora, pa sve do zalaska sunca. Sve zavisi o ekipi koja se skupi na radionici, sve radimo po dogovoru s polaznicima, dakle kako njima najviše odgovara“, napominje Grgić Ćurić.

Broj polaznika fotoradionice u Jezerima je ograničen na 15 osoba, stoga požurite svi vi koji volite fotografiju jer u pet dana trajanja iste, imate prilike naučiti i/ili usavršiti svoje znanje.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here