Lantina u Jezerima, Betina i Murter nastavljaju s koncertima, a Pirovac s dječjim radionicama

0
2521
Lantina 2015. (Foto: Neven Jović)

U Jezerima već od jutra traje šušur, jer slobodno možemo kazati, Jezera su večeras centralno mjesto ljetnih događanja. Naime, u Jezerima je već u 10 sati počela prijava posada na Velikom mulu za jubilarnu 5. Lantinu. Ako se niste prijavili do sad, imate vremena do 14 sati, jer u 15 sati na rasporedu je start regate s đige. U 20 sati će biti proglašenje pobjednika, dok je u 21 sat zagarantirana dobra fešta uz koncert klape Iskon na Trgu Jezerana. Organizator Lantine Jezera 2016. je Udruga Južnje strane, a pokrovitelji Općina Tisno i Turistička zajednica mjesta Jezera.

Službeni plakat Lantina 2016.
Službeni plakat Lantina 2016.

Također u Jezerima imate prilike posjetiti sajam domaćih proizvoda, „Domaće je najbolje“. Petnaestak izlagača danas i sutra izlaže svoje domaće proizvode na Trgu Jezerana i na Jezerskoj rivi.

Iz turističke zajednice Betina, najavljuju ljetnu manifestaciju „Ljetne večeri kod Crkve Sv. Frane“. Večeras se možete dobro zabaviti na koncertu Afro American Spirituals u izvedbi tria, Nere Gojanović, Gordane Pavić i Krešimira Stražanac. Koncert počinje u 21 sat.

U Murteru vas očekuju dva događanja. U Atriju školske dvorane na rasporedu su Murtalije 2016., a za večeras je spremna Glumačka družina Histrion s izvedbom „Ne plaćamo, ne plaćamo“. Start je u 21 sat. Također u isti sat na Trgu Rudina možete se zabaviti uz zabavne ritmove Ansambla Dalmatino i Darka.

Pirovac nastavlja s radionicama za djecu. Večeras, s početkom u 20 sati, na rasporedu je radionica „Zeleni salon“ u centralnom parku.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here