Petak je dan – petak je moj dan: gdje večeras?

0
3085

Donosimo vam detaljan pregled događanja na otoku Murteru i u susjednom Pirovcu za večeras:

Tisno: na Trgu Rudina s početkom u 21 sat promenadom po kafićima zabavljat će vas dugo u noć duo Neno & Valerijo. Također u 21 sat u Atriju palače Katunarić na rasporedu je otvorenje samostalne izložbe Andree Mintaković pod nazivom „More je život“.

Plakat izložba slika "More je život" autorice Andree Mintaković
Plakat izložbe slika “More je život” autorice Andree Mintaković

Jezera: ovog petka, čeka vas vrhunska zabava u Jezerima na Jezerskim igrama na kopnu i moru uz nastup Ivana Stapića. Spomenimo, kopneni dio igara održat će se na Trgu Jezerana, a morski dio u Jezerskoj vali. Natjecatelji u timovima odmjerit će snage u zanimljivim disciplinama na kopnu i moru te imati prilike osvojiti vrijedne nagrade. Na Jezerskim igrama publiku će zabavljati Ivan Stapić & band. Događanje počinje u 21 sat.

Ivan Stampić na večerašnjoj fešti u Jezerima (Foto: Turistička zajednica Jezera)
Ivan Stapić nastupa na večerašnjoj fešti u Jezerima (Foto: Turistička zajednica Jezera)

Betina: s početkom u 21 sat na Trgu na moru u Betini očekuje vas divna, ljetna, zabavna večer uz Top Show Band Cabaret. Večeras nema razloga za ne izaći vanka, Betinjane i njihove goste će svakako oduševiti World Dance night uživo.

Murter: počinje Murter music street, ili poznatija murterska špica. Večeras je na rasporedu legendarni bend Vindon Havin u Ulici Butina s početkom u 22 sata.

Plakat Murter music street, večeras Vindon havin
Plakat Murter music street, večeras Vindon Havin

No, Murter osim špice ima još dva događanja večeras. Na Staroj rivi u Murteru održat će se Slovenska noć uz Ansabel Gemaj s početkom u 21 sat, gdje će posjetitelji moći isprobati vrhunska slovenska vina. Još jedan događaj u Murteru bit će održan u Crkvi Sv. Roka s početkom u 21 sat. Koncert će održati Nera Gojanović i Gordana Pavić.

Udruga Argonauta nastavlja s ljetnim programom. Za večeras su spremne aktivne i zabavne društvene igre u prostorijama Argonaute s početkom u 20 sati.

Pirovac: večeras s početkom u 20 sati u centru mjesta održat će se još jedna radionica i predstava za djecu pod nazivom „Ljeto za 5 uz šareni svijet“, a nešto kasnije, točnije u 21.30 sati počinje ljetna manifestacija „Glazbena groznica petkom“. Večeras će goste zabavljati DJ Mirabel.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here