Bogat večerašnji program u svim mjestima otoka Murtera i u Pirovcu

0
2446

Na sredini smo tjedna, turistička sezona se zahuktava, a djelatnici turističkih ureda najavljuju bogat program za večeras u svim mjestima.

Donosimo večerašnji raspored:

Tisno: na trgu Rudina s početkom u 21 sat očekuju vas gastro specijaliteti Lovačkog društva “Kamenjarka”, a posebnu čar mirisnoj i okusnoj spizi pridonijet će nastup klape Sebenico.
U Atriju palače Katunarić na rasporedu je još jedna “Bajkaonica” za djecu s početkom u 20.30 sati.

Jezera: Kulturno pastoralni centar Baganelovica u Jezerima za večeras sprema zanimljivu večer i to za sve dobne skupine. Naime, u dvorištu je na rasporedu likovna radionica za djecu, dok će odrasli pak moći uživati u zanimljivoj poetskoj večeri. Večer u Baganelovici počinje u 21 sat.
Podsjetimo, večeras je i zadnji dan Sajma braniteljskog poduzetništva u Jezerima. Ovih dana, branitelji su uspješno predstavili proizvode obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, braniteljskih zadruga i drugih poslovnih subjekata.

Betina: dinamična večer očekuje Betinjane i njihove goste. Na Mulu u Betini s početkom u 20 sati počinje drugi Sajam domaćih proizvoda u organizaciji LAG-a More 249. U 21 sat nastupit će klapa Mela ispred Muzeja betinske drvene brodogradnje. Također u 21 sat odigrat će se vaterpolska utakmica između Vaterpolo kluba “Brodograditelj” iz Betine i Vaterpolo kluba “Omiš” iz Omiša.

Klapa Mela (Foto: Turistička zajednica Betina)
Klapa Mela (Foto: Turistička zajednica Betina)

Murter: nastavlja se program Ljetnog sajma knjiga u centru Murtera – “Lito s librun 2016.” U 20 sati na ljetnoj pozornici na Staroj rivi, svoj roman “Zavjet” predstavit će Orijana Koloper.

Lito s librun (Foto: Turistička zajednica Općine Murter - Kornati)
Lito s librun (Foto: Turistička zajednica Općine Murter – Kornati)

U Udruzi Argonauta nastavljaju s edukativnim radionicama “Plavi dani”. Podsjetimo, radionice su to o zaštićenim morskim vrstama koje će se održavati srijedom i petkom do kraja sezone.

Pirovac:  Pirovčani i njihovi gosti večeras mogu pokazati svoj glazbeni talent. Naime, Iva Spahija & River Band zabavit će goste u centru mjesta s početkom u 21 sat, a vjerujemo da će im se mnogi priključiti i pustiti svoj glas, jer vas očekuje i Karaoke show.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here