Ljeto se zahuktava: gdje ćemo večeras?

0
1430
Prošlogodišnja radionica u Atriju palače Katunarić (Foto: FB)

Murter možemo slobodno nazvati večerašnjim centralnim mjestom događanja.

U Murteru je večeras najviše događaja koje Murterini i njihovi gosti mogu posjetiti. No, iza njega su svakako i ostala mjesta na otoku. Ne zaostaju za njim Jezera, Tisno, a ni susjedni Pirovac.

Donosimo pregled događanja za večeras:

Sajam “Domaće je najbolje 2016.”, traje već dva dana u Murteru, međutim danas počinje i drugi sajam, a to je Ljetni sajam knjiga “Lito s librun 2016.”. Sajam knjiga traje do 21. srpnja, a posjetiti ga možete na Staroj rivi u Murteru. Također, na istoj lokaciji s početkom u 21 sat počinje promenada Klape Levera. Večeras ni atrij školske dvorane neće ostati prazan. Naime, tamo će u 21 sat započeti “Murtalije 2016.”, na kojima će danas biti tema “Sasvim sam popubertetio”.

U Udruzi Argonauta nastavljaju s ljetnim programom također, a za večeras najavljuju kreativnu radionicu na kojoj će se izrađivati novi predmeti od odbačenih stvari. Radionica počinje u 20 sati u prostorijama Udruge Argonauta.

Jezera nastavljaju s jučer otvorenim Sajmom braniteljskih udruga. Novina večeras na Trgu Jezerana jest predstava za djecu s početkom u 20 sati pod nazivom “Potraga za gusarskim blagom”.

Potraga za gusarskim blagom – predstava za djecu (Foto: FB)

U Tisnom u Atriju palače Katunarić s početkom u 20 sati održat će se radionica za djecu na temu “Bacit ćemo mrižu”.

Još jedan događaj za djecu održat će se u susjednom Pirovcu, s početkom u 20 sati. U samom centru mjesta održat će se radionica i predstava za djecu “Ljeto za 5 uz šareni svijet”.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here