Istraga smrti kupača za sada bez rezultata

0
1550
Policija, ilustracija (Foto: Rudinapress)

Još uvijek nije identificirano tijelo utopljenika koje je u četvrtak pronađeno kod Smrdeča. Istragu provode policija i Državno odvjetništvo.

– Jučer, 14.srpnja oko 12.20 sati između Tisnog i Pirovca kod rta Jadrine je u moru pronađeno tijelo utopljenika, zasad nepoznate starije muške osobe. Nakon obavljenog očevida, po nalogu Državnog odvjetništva, tijelo je prebačeno na Odjel patologije Opće bolnice Šibenik, a policija poduzima mjere i radnje u cilju utvrđivanja identiteta utopljenika – priopćila je jutros Policijska uprava Šibensko-kninska.

O ovom događaju izvijestila je i Državna uprava za zaštitu i spašavanje. – U 12:17 zaprimljena je dojava da se u blizini Pirovca  utapa kupač. Istoga su izvukli na nepristupačnu obalu, ali ni nakon reanimacije nije bilo znakova života. Angažiranjem Nacionalne središnjice za usklađivanje traganja i spašavanja na moru MRCC Rijeka, na lokaciju je upućen brod  Lučke kapetanije Zadar i ZHMP Šibenik. Dolaskom na lokaciju medicinski tim je konstatirao smrt, a tijelo starije muške osobe je  brodom  Pomorske policije  prebačeno u OB Šibenik na obdukciju – kažu u danšnjem priopćenju županijskog Centra 112.

Na dodatna pitanja o tome da li se kupač tamo kupao ili je tijelo doplutalo,  da li se dovezao brodom ili je na obali pronađena odjeća, je li prijavljen nečiji nestanak… policija ne želi odgovoriti.  –  Zasad Vam ne možemo dati više informacija osim onih danih u priopćenju, jer se sve druge okolnosti još uvijek utvrđuju, te je postupanje u tijeku – kažu iz Policijske uprave.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here