Tisno i Murter odredišta su za djecu: Crtić u tišnjanskoj knjižnici, radionica u prostorijama Udruge Argonauta

0
2017
Knjižnica - Tisno (Foto, ilustracija, Rudinapress)

Ponekad se pitamo kako ostati dijete? U Narodnoj knjižnici i čitaonici Tisno to najbolje znaju! Za večeras zakazuju sastanak u 20 sati.

Jedna od velikih dječjih radosti je gledanje crtića, a zašto ne udovoljiti djeci da ga pogledaju u društvu prijatelja? Ujedno i roditelji ili pak bake i djedovi kao pratnja mogu „baciti oko“ na dobrog starog Snoopya.

Iz Narodne knjižnice i čitaonice Tisno ističu da su u moru crtića koje imaju u svojoj kolekciji za večeras izabrali upravo spomenuti, „Snoopy i Charlie Brown“.

Ukoliko imate pak malo stariju dječicu koju bi više od crtića mogla zanimati edukativno-kreativna večer, iz Udruge Argonauta u Murteru pozivaju na ljetnu radionicu „Plavi dani“.

Radi se o edukativnoj radionici o zaštićenim morskim vrstama, a na večerašnjoj će biti naglasak na ribama koje žive u Jadranskom moru.

„Do sad smo naučili svašta o dupinima, rakovima i morskim kornjačama. Djeca su jako zainteresirana, tim više što uz zanimljivosti koje nauče imaju prilike to i pokazati na svoj kreativan način izrađujući ukrase od recikliranog materijala. Večeras ćemo učiti o ribama, a naglasak je na ribama koje žive upravo u Jadranskom moru. Radionica počinje u 20 sati, pa pozivam svu dječicu da nam se pridruže i ovog četvrtka“, kaže Marieta Baričević, voditeljica ljetnih edukativnih radionica „Plavi dani“.

Iskoristite priliku za svoju djecu i izaberite za njih jedan od događaja večeras. Tko zna, možda postanete dijete bar na tren.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here