Koncertom učenika Glazbene škole Vjekoslava Kaleba Tisno započelo „Ljeto u knjižnici“

0
2547
Koncert učenika Glazbene škole Tisno (Foto: Rudinapress/Sanja Henjak)

U intimnoj atmosferi u Atriju palače Katunarić u Tisnom, jučer je otvoreno “Ljeto u knjižnici 2016.” koje organizira Narodna knjižnica i čitaonica Tisno.

Ovu manifestaciju koja će se održavati tijekom ljetnih mjeseci otvorila je Silvija Ćurić ravnateljica Narodne knjižnice i čitaonice Tisno, a prvi su imali prilike nastupiti učenici Glazbene škole Vjekoslava Kaleba.

Učenici Glazbene škole Vjekoslava Kaleba Tisno (Foto: Rudinapress/Sanja Henjak)
Učenici Glazbene škole Vjekoslava Kaleba Tisno (Foto: Rudinapress/Sanja Henjak)

Velike su pripreme iza mališana i veliko je ovo uzbuđenje za njih, imati koncert, doznajemo od mama koje su sjedile u publici i osmjehom bodrile svoju djecu.

Publika (Foto: Rudinapress/Sanja Henjak)
Publika (Foto: Rudinapress/Sanja Henjak)

Kako je i sama ravnateljica na početku koncerta kazala – moramo podržati naše mlade snage, jer uz roditelje i učitelje tu smo i mi svi ostali koji ih bodrimo.

Na koncertu mladih glazbenika mogla se čuti rapsodija melodija koja je dolazila iz raznih instrumenata od violine, klarineta, čela do klavira, a isto tako milina je bilo slušati koliko su djeca naučila u svojih godinu ili četiri završena razreda glazbene škole.
koncert 11

Ljeto u knjižnici 2016. donosi bogat program kroz cijeli srpanj i kolovoz. Istaknut ćemo da će ove subote, 02. srpnja biti održana druga manifestacija u Atriju palače Katunarić, Jasna Held – pripovjedačica bajki i priča, a u taj svijet mašte možete otploviti u 21 sat.

„Slijedi tu još niz bajkaonica za djecu, gledanje crtića, dječjih likovnih radionica, izložbe fotografija, poetske večeri, igrokazi, promocija knjige, koncerti… Osmislili smo zbilja jako puno toga i nadamo se da će svima biti primamljivo i zabavno“, ističe Silvija Ćurić ravnateljica tišnjanske knjižnice.

 

Donosimo pregled događaja za prvu polovinu mjeseca srpnja:

02.07. – 21 sat Jasna Held, pripovjedačica bajki i priča (Atrij palače Katunarić)
06.07. – 20:30 sati Bajkaonica za djecu (Atrij palače Katunarić)
07.07. – 20 sati Crtić (Knjižnica)
14.07. – 20 sati Crtić (Knjižnica)

 

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here