Gibonni otvorio sezonu koncerata na Tvrđavi Svetog Mihovila u Šibeniku

0
3373
Gibonni među publikom (Foto: Sanja Henjak/Rudinapress)

Ljubav je u modi ponovno – misao je koja je obilježila sinoćnji koncert Gibonnija na Tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku.

Kako je sam Zlatan Stipišić – Gibonni kazao, ugodno je iznenađen takvom dobrom atmosferom i tako velikom klapom, kako je nazvao publiku od više tisuću ljudi. Počevši koncert pjesmom s novog albuma Familija, „Onako od oka“, na prvu je osvojio srca mnogih u publici, a bile su tu i suze radosnice brojnih fanova.

Na jučerašnjem koncertu Gibonniju se pridružila klapa Iskon s predivnom izvedbom pjesme „Judi, zviri i beštimje“, a nekoliko pjesama u duetu izveo je s britanskom pjevačicom Stephanie.

Gibonni i Stephanie (Foto: Sanja Henjak/Rudinapress)
Klapa Iskon (Foto: Sanja Henjak/Rudinapress)

„Zadnji put sam gostovao u Šibeniku 2010. godine, ja se nadam da nećemo ponovno dati da nas razvoje na toliko dugo vremena! Hvala Vam, volim Vas“, istaknuo je Gibo.

Jedan od najvećih hrvatskih glazbenika oduševio je posjetitelje koji nisu skidali osmjehe sa svojih lica punih dva sata koliko je trajao koncert.

„Gibo je odlično iskombinirao stare i nove pisme, tako da je malo reći da smo uživale. Zlatne su to godine kad smo ga slušale, a ovo je za nas ostvarenje sna. Zadnji puta smo ga čule prije šest godina, ovo je ludilo“, ističu Tišnjanke koje smo zapazili među brojnom publikom. Spomenimo, među Šibenčanima, onima iz Zagreba, pa čak i Maribora, bilo je dosta nama poznatih lica iz cijelog otoka Murtera.

Tišnjani na koncertu Gibonnija (Foto: Sanja Henjak/Rudinapress)

No, ipak glavna zvijezda večeri bio je pomorac koji se prije tri dana vratio kući svojoj boljoj polovici. Kako kaže Gibo, odmah ga je zapazio i znao da je to njegov čovjek. Ljubav, ljubav je ta koja nas spaja.

Gibonni i pomorac – zvijezda večeri (Foto: Sanja Henjak/Rudinapress)

„Sve ove pisme slave ljubav čovika prema ženi, prijatelju, prema dragim ljudima. Zato, volite i čuvajte“, poručuje veliki čovjek s pozornice – Gibo.

Napomenimo da će sezona 2016. biti bogata na Tvrđavi Sv. Mihovila, a sljedeći glazbeni spektakl je koncert ŠPD Kolo i Simfonijskog orkestra oružanih snaga RH.

Više o samom događaju pogledajte na linku:

http://svmihovil.sibenik.hr/?clanci=spd-kolo-simfonijski-orkestar-osrh-queen-symphony&id=42

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here