Metodom backpackinga Jezerani na putu za Bordeaux – Leo Klarin: ‘U 14 sati smo u fun zoni’

0
4864
Leo Klarin, Stipe Klarin i Ivan Pirjak

Nogometno ludilo se nastavlja, tim više što danas imamo prilike pratiti naše vatrene na terenu. Zato pripremite svoje kockaste majice i dresove, danas Hrvatska igra protiv aktualnih europskih prvaka – Španjolske.

Trojica prijatelja iz Jezera, Leo Klarin, Ivan Pirjak i Stipe Klarin cijelu zimu i proljeće planirala je jedan put, put za Bordeaux. Uz brojne kombinacije, našli su onu pravu kako da dođu do cilja i bodre naše vatrene, upravo na današnji dan.

„Pošto smo sva trojica avanturisti, odlučili smo metodom backpakinga stići na odredište. Krenuli smo iz Splita za Anconu, zatim prema Riminiju i Bologni. Taj smo put prešli čak s tri različita sredstva, a to su trajekt, vlak i autobus, dok smo se u Bologni ukrcali na avion i krenuli prema Bordeauxu“, kaže nam Leo Klarin, inače trener MNK Jezera.

Pošto smo ovih dana na direktnoj liniji s Jezeranima, Ivan Pirjak kaže nam da su trenutno u malenom gradiću Arcachonu na Atlantskom oceanu koji je smješten samo 55 km od njihovog glavnog odredišta. „Lipo je, ima dosta Hrvata oko nas. Svi su većinom smješteni ovdje, što reći, uživamo i spremamo se za navijanje i bodrenje naše ekipe“, ističe Pirjak.

Uz Lea Klarina i Ivana Pirjaka u Arcachonu je i treći Jezeranin, Stipe Klarin. Momci imaju za cilj prvenstveno bodriti našu reprezentaciju, a očekuju da će sve proći u duhu sporta i dobrog navijanja te da će se uz to dobro zabaviti, što im do sada ovih dana koliko su na putu ide od ruke.

Donosimo Vam nekoliko fotografija koje su nam poslali:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here