Tišnjanski bend Teški osjećaji otvara 6. Regius festival

0
2525
Petar Garofulić i Željko Marača, Teški osjećaji u Azimuta (Foto: Rudinapress/H.Pavić)

Uz bok Sassji, M.O.R.T.-u, Kandžiji i Golim ženama, Elementalu, Kawasaki 3P, i brojnim drugim bendovima, stat će Tišnjani – osjećajci, kojima je ove godine pripala velika čast da otvore šesti po redu Regius Festival.

Regius festival će biti održan 29. i 30. srpnja na području nekadašnje Tvornice elektroda i ferolegura (TEF) u Šibeniku.

Kako doznajemo od organizatora, upravo su Teški osjećaji izabrani za samo otvorenje ovog festivala zbog svoje otkačenosti, energije, pozitive i humora.

„Presretni smo što smo pozvani da sviramo na Regiusu, i velika nam je čast otvoriti ovakav festival, najviše zbog toga što će u dva dana tamo svirati „top topova“ bendovi iz cijele regije. Ovo je veliki korak za nas, znači da idemo dobrim putem“, kaže nam šef osjećajaca Željko Marača.

U razgovoru sa Željkom doznali smo da je bend u pripremama za veliki dan, ušminkavaju se i uvježbavaju da se pokažu u punom sjaju, a obećali su mušku, energičnu svirku.

Spomenimo da je Regius ostao zadnji izvorno šibenski alter festival koji iz godine u godinu raste u svakom pogledu.

„Pošto je Regius festival jedan ljetni, veseli i plesni festival, Teški osjećaji će se tu dobro uklopiti, a ujedno to je i dobra promocija za njih jer ipak je Regius jak festival koji dovodi u Šibenik odlične bendove alternativne scene iz cijele regije“, kaže organizator festivala Igor Bergam.

Usprkos tome što lokalna scena stagnira i ne događa se ništa novo, kako najavljuje Bergam, ove godine će biti najviše izvođača na festivalu. Ako bude sve po planu, čak šest po večeri.

„Teški osjećaji su pozitivan primjer rada, pogotovo na lokalnoj razini. Osobno ih pratim već pet godina. Bio sam na njihovih par live nastupa i moram priznati da su me ugodno iznenadili svojom pozitivom. To je ono što nam danas treba, zaključuje Bergam.

Napomenimo, tišnjanska rock atrakcija, četvorka koja gdje god da nastupa napravi ludu, energičnu, veselu zabavu očekuje Vas u što većem broju na šestom Regius festivalu u Šibeniku, 29. srpnja ove godine.

Sve info o Regiusu pratite na njegovoj FB stranici:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here