Dječji malonogometni turnir u Jezerima

0
1273
Dječji malonogometni turnir na rasporedu je sutra u Jezerima na stadionu MNK Jezera s početkom u 15 sati. Na turniru će sudjelovati šest ekipa raspoređenih u dvije skupine, i to dvije otočne ekipe – domaćin MNK Jezera i NK Otok Murter, zatim NK Tribunj, NK Vodice, MNK Crnica i ŠK Joso Bego.
Kako prognostičari najavljuju, sutra bi u Jezerima trebalo biti poluoblačno vrijeme, bez padalina što je idealno za odigrati dobre utakmice, kažu organizatori.
Prijašnjih godina bilo je organizirano nekoliko turnira, no turnir ovakvog tipa upravo mlađih igrača održat će se sutra po prvi puta, doznajemo.
Dječji malonogometni turnir U-9 (2007.g. i mlađi) organizira MNK Jezera, a kako kažu potrudit će se da to bude i tradicionalno.
„Organizatori očekuju dobar odaziv ljudi koji će doći pogledati nogomet i prvenstveno podržati naše momke MNK Jezera, a ja kao trener očekujem da moja ekipa predstavi dobru igru i sve ono što smo vježbali i radili na treningu. Mogu reći da smo ovih godinu dana što smo zajedno, kvalitetno i dobro radili na treninzima i očekujem da ćemo sutra isto tako to prezentirati na turniru“, kaže nam trener MNK Jezera Leo Klarin.
Dakle, da ponovimo: sutra, 11. lipnja s početkom u 15 sati, dječji malonogometni turnir U-9 Jezera 2016. Dođite i Vi na stadion MNK Jezera i bodrite naše mališane jer oni su naša budućnost!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here