Mande Turčinov-Ježina: ‘Još nije ništa odlučeno’

0
2720

Kandidatkinja nezavisnih Mande Turčinov-Ježina zahvaljuje svakom od 1086 birača koji su u nedjelju izašli na izbore. Iako je protukandidat Toni Turčinov dobio povjerenje 493 birača, a ona 307 ili 186 manje, napominje da još ništa nije odlučeno.

– U Murteru je sve moguće. Podsjetimo se da je na prošlim izborima kandidat nezavisnih u prvom krugu vodio  za 167 glasova, da bi u drugom krugu slavio kandidat HSS-a sa samo 28 razlike – rekla nam je Turčinov-Ježina nakon objave rezultata.

Ona je razočarana malom izlaznošću na ove izbore, jer je svima jasno da su Murteru nužne promjene i politički zaokret, ali upozorava da ovakav ishod nije bio neočekivan, s obzirom na atmosferu straha koja se pred izbore stvorila u Murteru. Podsjetila je kako je zbog toga straha jedna lista odustala od kandidature, te da ovih dana praktički nije bilo nikoga na ulicama Murtera. – U tom smislu su ovakvi rezultati bili očekivani, jer nasuprot naših simpatizera stajala je dobro organizirana glasačka mašinerija, ljudi koji su na izbore stizali iz Karlovca, Zagreba i drugdje. S druge strane, malo sam razočarana, jer znam da dobra većina u Murteru nije zadovoljna situacijom u mistu i načinom kako se zadnjih 16 godina vodi Općina – rekla je Turčinov-Ježina.

– Zapravo su izbore odlučili oni koji  nisu izašli na izbore. Ako žele dobro sebi i svojoj djeci, izaći će u drugom krugu – zaključuje kandidatkinja nezavisnih.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here