Pirovac prvi uveo besplatnu aplikaciju Komunalac

0
2337

Pirovac je prvi u Županiji uveo aplikaciju KOMUNALAC za evidenciju i upravljanje prijavama komunalnih problema. Sve prijave – rupe na cesti, napuštena vozila, pokvarene žarulje javne rasvjete, grafiti, razbijene klupice u parku, slomljene grane i slični problemi – bit će vidljivi odmah nakon prijave pametnim telefonom ili internetom.

Aplikacija ubrzava otklanjanje prijavljenih komunalnih problema, ali i arhivira i prati tijek njihova rješavanja. Primjenom ove aplikacije svaki građanin postaje mali komunalni redar, ističe Ante Čubrić, zamjenik načelnika općine Pirovac. On je naglasio kako su prve prijave već stigle, a reakcija građana je pozitivna.

Aplikaciji se može pristupiti jednostavno i lako putem web sučelja na www.pirovac.hr/komunalac ili mobilne aplikacije koju besplatno možete skinuti na Google Play Store-u. Aplikacija će ubrzo biti dostupna i za iPhone te Windows mobilne uređaje.

Aaplikaciju su dizajnirali i u potpunosti razvili Ante Čubrić, zamjenik načelnika općine Pirovac,  i komunalni redar Ante Begić tako da je ova inovacija za građane općine Pirovac besplatna, a slične se na tržištu prodaju i za više desetaka tisuća kuna, rekao je načelnik Ivan Gulam.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here