Dodijeljene potpore Općine Tisno za novovjenčane parove i novorođenu djecu

0
2366
Dodijela novčanih naknada (Foto: N.Jović/Općina Tisno)

Načelnik Općine Tisno Ivan Klarin primio je danas 22 mlada para kojima je dodijeljena potpora za novorođenu djecu i novovjenčane parove prema socijalnom programu Općine, a koje su među najvišima u Hrvatskoj. Novovjenčani parovi dobili su po tisuću kuna potpore, parovi za prvu bebu 3.000 kuna, za drugu 5.000 kuna, a za treću čak 7.000 kuna.

Cvijeće, čestitke i potpore primili su novovjenčani parovi: Ive i Katarina Stilinović, Milan i Valentina Carev, Simeon i Nirvana Pirjak, Renato i Božena Lapov.

Za prinove u obitelji načelnikova čestitku i potporu dobili su: Milan i Valentina Carev, Simeon i Nirvana Pirjak, Renato i Božena Lapov, Ivica Raljević i Martina Fantov, Tereza Ćuzela Papata i Davor Kulušić, Filip Bilan i Nikolina Jakšić, Ante i Lucija Bašić, Suzana Novosad Machula i Pavel Machula, Aida Mimica i Miroslav Križanović, Tomislav i Sandra Danica Jadrešić, Krešimir i Mirela Baica, Antonio i Paula Pavlić,  Milan Colić i Petra Stegić, Ivan i Blaženka Pavlović, Krešimir Bosna i Lana Rusković, Jakov Girin i Lucija Turčinov, Ante i Natalija Brnadić, Zvonimir Šprljan i Ivana Crvelin Šprljan, Blanka i Matija Janić, Dalibor i Valerija Strunje, Andrija i Željka Ferara.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here